Vzdrževanje slušnega aparata

Audiomed

Da bi zagotovili kakovostno delovanje in podaljšali življensko dobo slušnih aparatov, je potrebno redno vzdrževati slušne aparate in za to skrbi vsak uporabnik sam. Slušni akustik, vam bo ob izdaji slušnega aparata svetoval kakšen izdelek bo primeren za čiščenje in vzdrževanje. Znoj in ušesno maslo sta pri nekaterih uporabnikih slušnih aparatov zelo prisotna in tako, lahko uporabnik sam vpliva na kakovostno delovanje samega slušnega aparata. V naših slušnih centrih in optiki Audiomed, lahko najdete primeren izdelek za nego vašega slušnega aparata.

Vzdrževanje in nega

Vaš slušni aparat je vsak dan izpostavljen različnim obremenitvam (ušesno maslo, pot, spremembe temperature,…) ki pogosto povzročajo napačno delovanje in prekinejo delovanje slušnega aparata. Naravno ušesno maslo je potrebno, je pa pogosto vzrok za hude motnje slušnega aparata. Z našimi posebnimi čistilnimi izdelki in izdelki za nego slušnih aparatov, lahko občutno podaljšate življenjsko dobo in povečate funkcionalnost slušnega aparata. Ob nakupu čistilnih in negovalnih pripomočkov, vam bomo natančno obrazložili in podali navodila, kako pravilno uporabljati čistilne izdelke za vaš model slušnega aparata.

Audiomed ciscenje slusnega aparata

Čistilni robčki

Za površinsko čiščenje slušnih aparatov in ušesnih vložkov priporočamo čistilne robčke. Audiomed čistilni robčki so antibakterijski in odstranijo umazanijo na površini slušnih aparatov. Pakiranje čistilnih robčkov je praktično tako za uporabo doma, kot tudi za na pot.

Higienske niti

Za prehodnost cevk in ušesnih vložkov narejenih po meri (oliv) priporočamo higienske niti. Audiomed higienske niti odstranijo umazanijo in odvečno ušesno maslo, tako vam zagotovijo prehodnost cevk in popolno delovanje slušnega aparata.

Čistilne tablete

Za prehodnost ušesnih vložkov narejenih po meri (oliv) priporočamo Audiomed čistilne tablete. Ušesni vložek (olivo) položite v čistilno posodo v kateri je voda in ena čistilna tableta. Ušesno maslo se raztopi po približno eni uri namakanja. Ušesni vložek (olivo) sperite in osušite z izpihovalcem ceruma. Priporočamo, da ušesni vložek (olivo) očistite vsaj enkrat na mesec.

Sušilne kapsule

Za suhe in čiste slušne aparate priporočamo Audiomed sušilne kapsule. Slušni aparati so dnevno izpostavljeni vlagi, prahu, potenju in s tem lahko elektronske komponente oksidirajo, da bi to preprečili vam priporočamo Audiomed sušilne kapsule. Slušni aparat odložite v škatlico za sušenje s kapsulo preko noči. Kapsula bo preko noči delovala, očistila in osušila slušni aparat.

Čistilni set

Audiomed čistilni set priporočamo čisto vsakemu uporabniku slušnih aparatov. Čistilni izdelki sodijo med medicinske pripomočke za vzdrževanje in higieno slušnih aparatov. V čistilnem setu Audiomed najdete vse, kar je osnovno za vzdrževanje in nego slušnih aparatov. Vsebino lahko kasneje po potrebi dopolnite.

Deli s prijatelji