Razlogi za nakup

v-ušesnega po meri narejenega polnilnega slušnega aparata

Če ste čakali na nakup slušnih aparatov po meri in to polnilnih, ste dovolj dolgo čakali.

V-ušesni slušni aparati po meri narejeni, so zelo diskretni in ne kričijo po pozornosti “nosim slušni aparat”. Po meri narejeni v-ušesni polnilni slušni aparat serije Evolv AI, vam ponuja neverjetno kakovost zvoka in visoko tehnološke funkcije, ki vam olajšajo življenje.

Ne odlašajte več in se naročite na testiranje!

V-ušesni slušni aparati po meri obstajajo že dolgo – Starkey pa je znan, kot vodilni v branži slušnih aparatov. Starkey po meri narejen v-ušesni polnilni slušni aparati je povezljiv s pametnim telefonom. Kakovost zvoka je ključna in to so naši najboljši slušni aparati na trgu doslej. Polnite jih lahko med spanjem in primerni so za ves dan. Poslušajte svojo najljubšo glasbo ter podcaste, ko sprehajate svojega psa ali pa greste na pohod. V-ušesni polnilni slušni aparati se ne premikajo ko nosite, snamete masko ali očala. Za baterije vam ni treba skrbeti ali jih kupovati. Oblikovani so po meri vašega ušesa – zato so oprijeti, udobni in si jih vaši otroci ali partnerji ne morejo “izposoditi”. Prav tako so zasnovani tako, da nihče ne bo opazil, da gre za slušne aparate – le videti so, kot futuristične slušalke.

Če ne marate zamujati pogovorov in družabnih dejavnosti so v-ušesni polnilni slušni aparati Evolv AI primerni za vas! Nikjer na svetu ni para, ki bi bil popolnoma enki vašemu!

Deli s prijatelji