Kam po slušne aparate?

Audiomed

Če želite zdraviti izgubo sluha s slušnimi aparati, imate na izbiro:

a) obiskati ORL specialista in si avdiološko izmeriti izgubo sluha
b) nakup slušnega aparata preko spleta
c) merjenje sluha preko spletnega vprašalnika in izbira pri različnih ponudnikih

Z obsežnim marketingom, oglaševanjem preko spletnih, televizijskih ter radijskih oglaševanj
imate danes poplavo informacij, odločitev pa je na koncu vaša.

Spodaj si lahko preberete nekaj napotkov, kakšna je prava pot do samega slušnega aparata.

Obisk pri ORL specialistu ter avdiološka meritev sluha je še vedno najboljši način za zdravljenje izgube sluha ter nakup samega slušnega aparata. Naj pojasnimo zakaj.

Vaša izguba sluha je edinstvena - prav tako mora biti tudi rešitev!

Naš sluh je zapleten in tudi vaša izguba sluha je zapletena ter edinstvena. Vsak posameznik dojema, sprejema stvari drugače (nekateri imajo radi avokado ali oreščke, medtem ko jih drugi ne marajo?). Zdi se torej prav, da je najučinkovitejša rešitev za izgubo sluha obisk pri ORL specialistu ter meritvi s strani avdiologa ter ne preko spletnih anket.

Slušni aparati so prilagojeni, programirani in podprti s strani izkušenih slušnih akustikov – so najbolj zanesljiv način, da bo vaš slušni aparat prilagojen vaši izgubi sluha ter vašim potrebam, željam. Današnji slušni aparati so sofisticirane, visokotehnološke, polnilne naprave. Slušni aparati so primerna rehabilitacija / zdravilo za izgubo sluha. Tako, kot se pri težavah z vidom svetujejo očala in predpisujejo srčni spodbujevalniki za popravljanje nerednega srčnega utripa, so slušni aparati tisto, kar strokovni zdravstveni delavci po vsem svetu priporočajo za zdravljenje ob sami izgubi sluha. In prav je tako – zlasti današnji polnilni slušni aparati.

Slušni aparati v slušnih centrih ter optiki Audiomed so na voljo v vseh oblikah – unikatni, kot vi!

Dobrodošli v slušnih centrih in optiki Audiomed!

Deli s prijatelji