Kako izbrati najprimernejši slušni aparat

Veliko ljudi, ki se sooča z izgubo sluha, uporablja slušne aparate za izboljšanje svojega sluha. Ob izbiri slušnega aparata, si je potrebno vzeti dovolj časa, da izberete najbolj optimalen slušni aparat po vaši meri. Vendar je treba opozoriti, da slušnih aparatov, ne morete kupiti sami ampak pod vodstvom strokovnjakov – slušnih akustikov. 

Slušni akustik, je tisti, ki skupaj z vami poskuša izbrati ustrezen model slušnega aparata. Le tak slušni aparat, vam lahko temeljito izboljša kakovost vašega življenja. Z primernimi slušnimi aparati boste zadovoljni, ko se boste navadili na nove občutke, pazljivost glede ustavljanja in nošenja slušnega aparata pa se vam bo vtisnila v podzavest. 

Z serijo slušnih aparatov Livio uživate vrhunsko jasnost zvoka, udobje in univerzalno povezljivost. Zahvaljujoč novi tehnologiji, ki ji pravimo slušna resničnost (Hearing Reality™), je Livio zasnovan tako, da deluje celo v najbolj hrupnih okoljih. Slušna resničnost je nov standard jasnosti in udobja.

Livio AI izhaja iz družine izdelkov Livio in je prvi slušni aparat na svetu s senzorji in umetno inteligenco. Slušni aparat Livio AI vam omogoča spremljanje zdravja možganov in telesa, pridobivanje informacij o aktivnostih, srčnem utripu in celo pošiljanje opozoril svojcem v primeru padca.

Serija slušnih aparatov Muse izhaja iz družine brezžičnih slušnih aparatov, ki jih poganja platforma Synergy. Operacijski sistem Acuity OS vam omogoča jasen sprejem govora, naraven zvok okolja in enkraten zvok glasbe. Aparati Muse so enostavni za uporabo in primerni za vsakogar.

Starkey je vodilen na področju razvoja brezžičnega povezovanja slušnih aparatov. Tako slušnih aparatov med seboj kot z drugimi (SurfLink) pripomočki, ki vam omogočajo enostavno nastavljanje, kar želite slišati, pa naj bo to telefonski pogovor, TV, glasba ali pa samo zmanjšanje neprijetnega hrupa iz okolja.

Deli s prijatelji
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email