Več sluha, več življenja, več povezanosti

Približno desetina svetovnega prebivalstva je zaradi naglušnosti vsak dan izpostavljena raznim frustracijam in neprijenostmi. Današnji pametni slušni aparati zagotavljajo, da so tihi zvoki slišni, vendar istočasno tudi skrbijo, da glasni zvoki niso preglasni in neudobni. Pametni slušni aparati ljudem vrnejo voljo do življenja. 

Z serijo Livio dobite najboljši zvok in najboljšo učinkovitost, ima celovit sistem upravljanja povratnih informacij. Združuje več segmentov hkrati, slišnost govora in splošno udobje. Z vgrajenimi 3D senzorji, Livio AI slušni aparat zazna, ko uporabnik pade in pošlje urgentno sporočilo družinskim članom. Uporabnikom in njihovim bližnjim to poenostavi življenje in jim predstavlja večjo brezskrbnost. Možna je celo izbira barve aparatov. 

Zdravje sluha je neposredno povezano s splošnim zdravjem in počutjem. Ljudje, ki slišijo, lahko sodelujejo s svetom okoli sebe in živijo kvalitetnejše in bolj zdravo življenje. Vedno več strokovnjakov je mnenja, da zdravljenje izgube sluha s slušnimi pripomočki lahko izboljša ali omeji nekatere resne zdravstvene težave, kot sta kognitivni upad in demenca. 

Deli s prijatelji