Optika

Na enem mestu vam želimo omogočiti celovito oskrbo vida in sluha. Trudimo se optimalno zadovoljiti vse vaše potrebe življenjskega sloga z najnovejšimi medicinskimi pripomočki za izboljšanje vida in sluha. Naša ključna prednost je prvovrsten osebni pristop tako na področju optike kot tudi sluha. Vsak obraz si zasluži svoj tretma – tudi z očali.

Vsakemu se posvetimo individualno, da skupaj najdemo rešitev za vaš lepši pogled na svet. S skrbnim svetovanjem in prvovrstnim osebnim pristopom v naših slušnih centrih in optika, z natančno in dovršeno izdelavo medicinskih pripomočkov vam zagotavljamo kakovostno in hitro celovito oskrbo. Ponujamo širok izbor oblik in dizajna ženskih in moških očal. Naše stranke se lahko zanesejo na našo hitrost in natančnost. Verjamemo, da mora biti dober vid po dostopnih cenah na voljo vsem, in to je naš cilj.

Vsakemu se posvetimo individualno, da skupaj najdemo rešitev za vaš lepši pogled na svet. S skrbnim svetovanjem in prvovrstnim osebnim pristopom v naših slušnih centrih in optika, z natančno in dovršeno izdelavo medicinskih pripomočkov vam zagotavljamo kakovostno in hitro celovito oskrbo. 

Ponujamo širok izbor oblik in dizajna ženskih in moških očal. Naše stranke se lahko zanesejo na našo hitrost in natančnost. Verjamemo, da mora biti dober vid po dostopnih cenah na voljo vsem, in to je naš cilj.

Vidite bolje!

Videti kristalno čisto

Pomembno je, da vam zdravnik izmeri dioptrijo, na podlagi katere vam svetujemo primeren okvir in stekla za vse vaše aktivnosti.

Vidite udobno

Očala vam morajo zagotoviti udobje, odpornost ter perfekten vid. Izdelamo jih individualno na podlagi vaših želja in predpisa zdravnika.

Vidite modno

Svetovali vam bomo glede najnovejših trendov in pri izbiri primernega okvirja za vas, ki bo postal del vaše prepoznavnosti.

Vidite kakovostno

Vodilo našega poslovanja je visok standard kakovosti. Na voljo so različni kakovostni okvirji vseh vrst.

Optika

Korekcijska očala že dolgo ne služijo samo kot optični pripomoček, vendar tudi kot del vaše osebnosti in izgleda. Omogočamo vam kvalitetna, udobna in modna očala, vseh vrst po ugodni ceni. Garancija in kvaliteta za jasen pogled na svet.

Paket Economy

Audiomed velika izbira ocal

79,90€

Paket vsebuje izbiro kateregakoli tipa okvirja po želji, stekla z antirefleksnim slojem ter do 2x tanjšano eno žariščno steklo (do 1.61).

Paket Premium

Audiomed premium ocala

99,90€

Paket vsebuje izbiro kateregakoli okvirja po želji, stekla z antirefleksnim slojem in blue light blockerjem ter do 3x tanjšano eno žariščno steklo (do 1.67).

Paket Progresiv

Audiomed progresivna ocala

259€

Paket vsebuje izbiro kateregakoli tipa okvirja, stekla z antirefleksnim slojem in blue light blockerjem ter katerakoli tanjšava stekel (foto steklo 40€ doplačila).

Ob nakupu slušnega aparata korekcijska očala brezplačno!