Slušni aparati Muse

S pomočjo slušne tehnologije, narejene za novo generacijo uporabnikov slušnih aparatov, Muse ponuja različne sloge, jasnost in udobje v hrupu, kakovostno poslušanje glasbe in še več. Slušni aparati serije Muse so narejeni za življenje. Slušne aparate serije Muse poganja platforma Synergy, operacijski sistem Acuity OS in brezžočna brezžična tehnologija. 

Zahvaljujoč sistemu Accuity OS vam slušni aparati Muse edinstveno obdelajo vsak zvok in omogočijo, da slišite vse tankočutnosti življenja tudi v zapletenem poslušnem okolju. Kdor razume svoje bližnje in okolje ter z njimi nemoteno komunicira, živi uravnoteženo, polno, zdravo in boljše življenje. Da bi takšno življenje omogočili tudi vam, Starkey razvija in uporablja izključno najboljšo in najnovejšo tehnologijo. Muse slušni aparati vam tako, omogočajo boljšo osebno izkušnjo.

Audiomed slusni aparat Muse

IIC

Audiomed slusni aparat IIC

Je najmanjši sluhovodni aparat. Neviden slušni aparat znotraj ušesa je narejen po vaši meri, da ustreza obliki vašega ušesa. Ustvarjen je po meri z ušesno maso, ki vam ga bo iz ušesa naredil slušni akustik. Leži globoko v ušesnem kanalu, tako, da je praktično neviden za vse okoli vas. Neviden in prilegajoč.

CIC

Audiomed slusni aparat CIC

Je manjši sluhovodni aparat. Neviden slušni aparat znotraj ušesa je narejen po vaši meri, da ustreza obliki vašega ušesa. Ustvarjen je po meri z ušesno maso, ki vam ga bo iz ušesa naredil slušni akustik. Leži globoko v ušesnem kanalu, tako, da je praktično neviden za vse okoli vas. Skoraj neviden in prilegajoč.

ITC

Audiomed slusni aparat ITC

Je majhen v-ušesni slušni aparat. V-ušesni slušni aparat znotraj ušesa je narejen po vaši meri, da ustreza obliki vašega ušesa. Ustvarjen je po meri z ušesno maso, ki vam ga bo iz ušesa naredil slušni akustik. Leži globoko v ušesnem kanalu, tako, da je praktično neviden za vse okoli vas. Skoraj neviden in prilegajoč.

RIC 312

Audiomed slusni aparat RIC312

Je majhen za-ušesni slušni aparat s slušalko v sluhovodu, ki omogoča, da spet slišite, ne da bi vam bilo treba skrbeti za videz. Majhno ohišje slušnega aparata diskretno stoji za vašim ušesom, tanka prozorna cev pa vodi sprejemnik do ušesnega kanala in vam oddaja zvok naravnost v ušesa. Majhen, diskreten in prilegajoč.

BTE 13

Audiomed slusni aparat BTE13

Je majhen klasičen za-ušesni slušni aparat, ki vam omogoča, da spet slišite, ne da bi vam bilo treba skrbeti za videz. Majhno klasično ohišje slušnega aparata diskretno stoji za ušesom, tanka prozorna cev povezuje slušni aparat z ušesnim vložkom po meri, ki se prilega vašemu sluhovodu. Majhen, diskreten in prilegajoč.

Serija slušnih aparatov Muse je na voljo tako v za-ušesni, kot tudi v v-ušesni obliki in različnih barvnih izvedbah. Dodatno na slušnemu aparatu so gumbi, ki so preprosti za uporabo. Slušni aparati serije Muse so primerni za zmerno do hudo izgubo sluha.

Obvladujte vsakdan!

Slišati v hrupnem okolju

Natančni usmerjeni mikrofoni in napredno zmanjševanje šuma vam olajšajo razumevanje govora v zahtevnih zvočnih okoljih.

Še več udobja in zanesljivosti

Starkey slušni aparati so na voljo tudi s polnilnimi baterijami. Uživajte brez skrbi cel dan.

Boljše povezani

Televizija, glasba in še več lahko zahvaljujoč SurfLink brezžičnim pripomočkom prenašate direktno v vaše slušne aparate.

Povezani z mobilnim telefonom

SurfLink omogoča tudi direktno povezavo z vašim mobilnim telefonom. Brez nepotrebnega vmesnika okoli vratu.

Slušni aparati Starkey imajo to, kar potrebujete!

Audiomed pregled slusnih aparatov

S pomočjo usmerjenega delovanja mikrofonov in prepoznavanja govora v hrupnih okoljih se je razumevanje govora bistveno izboljšano.

SurfLink in drugi brezžični pripomočki omogočajo, brezhibno predvajanje zvoka iz televizije, telefona in drugih naprav.

Zvok, ki omogočajo postopno in enostavno navajanje na slušni aparat in popolno razumevanje tudi v hrupnih okoljih.

Edinstven in v panogi vodilni sistem, ki ga je razvil Starkey, preprečuje neprijetne šume in piskanje v vsaki situaciji.

Površinski NanoShield nanos ščiti vaše slušne aparate pred vodo, znojem in vlago, ter tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Slušni aparati Starkey so zasnovani tako, da je prav vsak ton predvajan točno tako, kot si želite.

Multiflex tinitus tehnologija v Starkey aparatih pomaga ljudem z šumenjem ali piskanjem v ušesih.

Ob nakupu slušnega aparata korekcijska očala brezplačno!