Slušni aparati Evolv

Slušni aparat Evolv dobite z najnaprednejšim polnjenjem, ki je na voljo na trgu slušnih aparatov (življenjska doba polnilne baterije je 6 let). Z serijo Evolv pa prav tako dobite najboljši zvok in najboljšo učinkovitost, ima celovit sistem upravljanja povratnih informacij. Združuje več segmentov hkrati, slišnost govora in splošno udobje. 

Algoritem za zmanjšanje hrupa je zasnovan tako, da vam zagotavlja vrhunsko udobje ne glede na to kako močan je veter. Izboljša slišnost v realnem času z prepoznavanjem visokofrekvenčnih nagovorov in njihovo podvajanje na nižjih frekvencah. Namenski glasbeni kompresor v slušnih aparatih Evolv je zasnovan za bolj dinamičen vnos in širši frekvenčni odziv. Patentirana tinitus tehnologija je zasnovana s personalizacijo in prilagodljivostjo. Z našim sistemom CROS pa omogočamo slišnost in razumevanje govora tistim pacientom, ki imajo enostransko težko do popolno izgubo sluha.

RIC - za-ušesni slušni aparat s slušalko v sluhovodu

Audiomed slusni aparat RIC-R

Je majhen za-ušesni slušni aparat s slušalko v sluhovodu, ki omogoča, da spet slišite, ne da bi vam bilo treba skrbeti za videz. Majhno ohišje diskretno stoji za ušesom, prozorna cev pa vodi sprejemnik do ušesnega kanala in oddaja zvok naravnost v ušesa. Majhen, diskreten in prilegajoč.

BTE - klasičen za-ušesni slušni aparat

Audiomed slusni aparat BTE-13

Je majhen klasičen za-ušesni slušni aparat, ki omogoča, da spet slišite, ne da bi vam bilo treba skrbeti za videz. Majhno ohišje diskretno stoji za ušesom, prozorna cev povezuje slušni aparat z ušesnim vložkom po meri, ki se prilega vašemu sluhovodu. Majhen, diskreten in prilegajoč.

Z Evolv uživate vrhunsko jasnost zvoka, udobje in univerzalno povezljivost. Zahvaljujoč novi tehnologiji, ki ji pravimo slušna resničnost (Hearing Reality™), je bil Evolv zasnovan tako, da deluje celo v najbolj hrupnih okoljih. Dejstvo je, da je nedavna neodvisna študija slušnemu aparatu Evolv v primerjavi s prvovrstnimi napravami drugih proizvajalcev pripisala najvišjo oceno, ko gre za zmanjšanje hrupa v ozadju v hrupnem okolju. Govor slišite udobneje, tudi v polni restavraciji ali kavarni, medtem ko naprava neželene zvoke omeji. Slušni aparati Evolv z dodatki in vašimi najljubšimi digitalnimi napravami delujejo brezhibno.

Slušni aparati Evolv z dodatki in vašimi najljubšimi digitalnimi napravami delujejo brezhibno in vam pomagajo, da se lažje povežete s svetom, poleg tega pa:

  • zagotavljajo vrhunsko kakovost zvoka, jasnost poslušanja, naravnejše poslušanje in lahkotne prehode;
  • ohranijo mir in tišino, hkrati pa ojačajo, kar je pomembno, in vam pomagajo bolje razumeti pogovore;
  • predvajajo telefonske klice, glasbo in sporočila neposredno s pametnega telefona v slušni aparat.

S slušnim aparatom Evolv™ dobite napravo z najnaprednejšim polnjenjem, ki je na voljo na trgu slušnih aparatov, z najboljšim zvokom in najboljšo učinkovitostjo, kar smo jih kdaj razvili.

  • najmanjši polnilni slušni aparat,
  • z enim polnjenjem zagotavlja do 24 ur vrhunske slišnosti,
  • edini polnilni slušni aparat s sprejemnikom v kanalu, ki ima teletuljavo, zaradi česar je združljiv z zvočnimi sistemi, ki jih pogosto najdemo na mestih z veliko hrupa v ozadju, na primer v cerkvi ali predavalnici.

Zdravje sluha je neposredno povezano s splošnim zdravjem in počutjem. Ljudje, ki slišijo, lahko sodelujejo s svetom okoli sebe in živijo kvalitetnejše in bolj zdravo življenje. Vedno več strokovnjakov je mnenja, da zdravljenje izgube sluha s slušnimi pripomočki lahko izboljša ali omeji nekatere resne zdravstvene težave, kot sta kognitivni upad in demenca. Raziskava iz leta 2017 je razkrila, da je zdravljenje izgube sluha največja sprememba, za katero se človek lahko odloči in s tem zniža tveganje pojava demence. Pri odraslih z zmerno ali hudo izgubo sluha je verjetnost, da se razvije demenca, tri do petkrat večja. Prav tako pri odraslih z izgubo sluha lahko v 30 do 40 odstotkih prej pride do kognitivnega upada kot pri tistih z običajnim sluhom.

Audiomed polnilec za slusni aparat

Evolv polnilni slušni aparati so na voljo samo v obliki RIC R in imajo priložen polnilnik. Na voljo je tudi mini turbo polnilnik.

Evolv barve

Serija slušnih aparatov Evolv je na voljo v standard, micro ali RIC obliki v različnih barvnih izvedbah. Dodatno na slušnemu aparatu so gumbi, ki so preprosti za uporabo. Slušni aparati serije Evolv so primerni za zmerno do hudo izgubo sluha.

Audiomed slusni aparat pametni telefon

Evolv AI

Evolv AI ni le najboljši slušni aparat na svetu, je večnamenska naprava, ki čisto na novo določa, kaj vse zmore slušni aparat. Slušni aparat serije Evolv AI naznanja začetek slušne revolucije. Omogoča vam spremljanje zdravja možganov in telesa, pridobivanje informacij o srčnem utripu in pošiljanje opozoril svojcem v primeru padca. 

Audiomed slusni aparat pametni telefon

S serijo Evolv dobite najboljši zvok in najboljšo učinkovitost, ima celovit sistem upravljanja povratnih informacij. Združuje več segmentov hkrati, slišnost govora in splošno udobje. Večina naprav za spremljanje zdravja se uporablja na zapestju, vendar uho zagotavlja veliko natančnejše podatke – pravzaprav je to idealno mesto za zanesljivo spremljanje in Evolv AI je prva naprava, ki to izkorišča. Zdaj lahko vsi, vseh starosti proaktivno pristopamo k svojemu splošnemu zdravju in dobremu počutju. Evolv AI je združljiv s pametnimi telefoni Android in Apple.

Ob nakupu slušnega aparata korekcijska očala brezplačno!