Baterijski slušni aparati

Baterije so ključne za delovanje vaših slušnih aparatov. Odkrijte našo najboljšo tehnologijo slušnih aparatov na baterije za enkratno uporabo ali polnenje. Izbira je vaša!

Slušni aparati, vam pomagajo boljše slišati in živeti. Današnji najboljši slušni aparati so inteligentni (z umetno inteligenco – AI) in vam nudijo boljšo kakovost življenja, izboljšajo zdravje in omogočijo dobro splošno počutje. Z dodajanjem zvokov, ki jih želite slišati, in zmanjševanjem zvokov, ki jih ne želite slišati, najboljši slušni aparati ponujajo vrhunsko kakovost zvoka, ki je zasnovana tako, da nikoli ne zamudite najpomembnejših trenutkov!

Slušni aparati z baterijio za enkratno uporabo

Slušni aparati z baterijo za enkratno uporabo, so klasični slušni aparati, ki so na trgu vrsto let. Slušni aparati z bateriji so na voljo v vseh obilkah, tako za-ušesni, kot tudi v-ušesni slušni aparati.

Polnilni slušni aparati

Polnilni slušni aparati so v naši ponudbi od leta 2017, za nekatere uporabnike slušnih aparatov, pa je to precej na novo. Polnilni slušni aparati so na voljo v vseh obilkah, ja prav ste slišali, poleg za-ušesnih tudi v-ušesni slušni aparati (novo na tržišču in edini na svetu). Enostavna uporaba, odlaganje in polnjenje. Zaradi električnega napajanja, vam ni potrebno kupovati baterij za enkratno uporabo.

Izvedite več pri naših slušnih specialistih

Ob nakupu slušnega aparata korekcijska očala brezplačno!