SurfLink

Uživajte v univerzalni povezljivosti z brezžičnimi dodatki. Naši pripomočki za slušni aparat so opremljeni z brezžično povezljivostjo, s pomočjo katere se lahko uporabniki v celoti povežete s svetom okoli sebe.

Audiomed pripomocki za slusni aparat

TV

Audiomed slusni aparat televizija

Zvok s televizije ali drugih elektronskih virov zvoka predvajajte neposredno v svoj slušni aparat. Ponuja odlično kakovost zvoka, je preprost za uporabo in podpira tako analogne kot digitalne vhodne vire.

Oddaljeni mikrofon+

Audiomed slusni aparat mikrofon

Preprosto predvajanje iz različnih zvočnih virov. In zahvaljujoč funkciji Oddaljeni mikrofon + so Starkey prvi slušni aparat, ki se povežejo z Amazonovo™ Alexo.

Mini oddaljeni mikrofon

Audiomed slusni aparat mikrofon mini

Uživajte v pogovorih na štiri oči v hrupnih okoljih z našim majhnim in preprostim mini oddaljenim mikrofonom. Pripnite ga na oblačila osebe, s katero govorite, ali pa ga uporabite kot TV predvajalnik in ga postavite v bližino vira zvoka.

Daljinec

Audiomed slusni aparat daljinec

Naš daljinec ima posodobljene funkcije, tako da lahko nadzirate shranjene nastavitve in glasnost, utišate slušni aparat in vklopite in izklopite druge posebne funkcije.

Mobile 2

Audiomed slusni aparat mobilni telefon

Mali sprejemnik je zaradi svoje uporabnostni nadvse praktičen. Povezljiv je z mobilnim telefonom in medijskimi predvajalniki ter uporaben tudi kot daljinski upravljalnik.

Mini Mobile

Audiomed slusni aparat mobilni telefon

Skupaj z SurfLink zunanjim mikrofonom ponuja enostavno rešitev za uporabo mobilnega telefona.

Media 2

Audiomed slusni aparat predvajalnik

Posebej primeren za predvajanje iz različnih medijev-TV, MP3 predvajalnik, direktno v slušne aparate. Enostaven za uporabo in namestitev.

Zunanji mikrofon

Audiomed slusni aparat mikrofon

Majhna in neopazna naprava omogoča hiter prenos zvoka v zahtevnih zvočnih okoljih (restavracija, predavalnice, cerkve, gledališča…).

Ob nakupu slušnega aparata korekcijska očala brezplačno!