Polnilni slušni aparati

Napolnite, sprostite se, ponovite!

Polnilni slušni aparati oziroma slušni aparati, ki jih je mogoče polniti so v svetu slušnih aparatov “nov trend”. Si predstavljate, da bi na svojem mobilnem telefonu vsako jutro zamenjali baterijo? V preteklosti, žal niso bile na voljo litij-ionske baterije v majhni velikosti in tako zmogljive, da bi jih lahko uporabili v slušnih aparatih. Vendar, sedaj je to mogoče, zahvaljujoč litij-ionski tehnologiji. Litij-ionske baterije so dolgotrajne in zanesljive. Polnilni slušni aparati ponujajo veliko prednosti, ni vam potrebno skrbeti in kupovati baterije za slušne aparate. Z nakupom polnilnih slušnih aparatov smo do okolja bolj varčni, ga razbremenimo, ohranjamo naravne vire in varčujemo z energijo.

V-ušesni slušni aparati narejeni po meri

Spoznajte prve brezžične v-ušesne slušne aparate po meri na SVETU. Po meri narejeni v-ušesni slušni aparati se popolnoma usedejo v uho, med nošenjem ali odstranjevanjem zaščitne maske, vas ne ovirajo. Po meri narejeni v-ušesni slušni aparati se ne bodo zapletli z masko ali jih po pomoti potegnili ven. Uporabite funkcijo “MASK MODE” in okrepite frekvence govornega področja, da boste lahko slišali ljudi, ki nosijo zaščitne. maske. Brezžični v-ušesni slušni aparati narejeni po meri so na voljo v različnih barvnih izvedbah, ki vam omogoča, diskretni videz. Polnilna postaja vam zagotavlja 24-urno uporabo slušnih aparatov z enim samim polnjenjem. Na voljo v seriji Livio Edge AI, Livio AI in Livio.

Polnilna baterija je preoblikovana

Polnilni slušni aparati Starkey so majhni in enostavni za uporabo. Enkratno polnjenje na polnilni postaji, vam zagotavlja celodnevno (24ur) poslušanje. Polnilna baterije je preoblikovana tako, da ima znotraj polnilca dodaten akumulator (power bank), tako da lahko polnite tudi brez, da je polnilna postaja priključena na elektriko. Kljub pomanjkanju elektrike, lahko vaše slušne aparate, brez skrbi napolnete kar 3 krat zapored. Uživajte brezskrbno na morju, kampu, gorah, taborjenju, brez dodatnih stroškov in skrbi ali bodo baterije na voljo ter bodite odgovorni do narave in skupaj razmišljamo trajnostno.