Majhna velikost, najboljši zvok

Majhni v ušesni slušni aparati, z odličnim zvokom.

Tako kot je vsako uho edinstveno, je vsako potovanje sluha individualno. Nekateri se odločijo odkrito deliti svoje veselje, da lahko poslušajo pogovore, se udeležijo dogodkov in uživajo v času z najdražjimi, ne da bi zamudili trenutek – zahvaljujoč svojim slušnim aparatom.

Drugi se lahko odločijo, da bodo svoj izboljšan sluh ohranili kot majhno “skrivnost” med njimi in slušnim akustikom. Ali pa se morda sprijaznijo s svojo izgubo sluha in so zaskrbljeni, kako bi slušni aparati vplivali na njihov videz. Ker priznajmo si – vsak želi slišati svoje prijatelje, družino in svet. Vendar ni vsakdo zadovoljen z oglaševanjem svoje izgube sluha.
Nihče tega ne razume bolje kot Starkey.

Starkey je zasnoval inovativno novo linijo slušnih aparatov, ki obljublja, da vam bo zagotovila najboljši sluh za vaše edinstveno uho in za vedno spremenila vaše dojemanje slušnih aparatov.

Nič ni manjšega. Nič se ne sliši bolje.

Kot vodilni proizvajalec slušnih aparatov po meri v panogi vam Starkey z veseljem predstavlja Starkey Signature Series. Ti majhni in mogočni slušni aparati oddajajo jasen, resničen zvok z napredno tehnologijo in so prilagojeni za diskretno skrivanje v vašem ušesu.

Glavne funkcije in prednosti vključujejo:

Skoraj neviden

Starkey Signature Series udobno ležijo v vašem ušesu, kjer jih ljudje ne bodo videli.

Transparenten zvok

Tehnologija Neuro Sound zagotavlja zvok, kot so si ga zamislili možgani – jasen in resničen.

Po meri za vas

Niti dve ušesi nista enaki, zato je Starkey slušni aparat primeren za vaše edinstvene slušne potrebe. Samo vi lahko veste, zakaj slišite toliko bolje.
Ste novi pri slušnih aparatih po meri? Lahko vam povemo, da sta za izdelavo slušnega aparata, ki je 100 % prilagojen vašemu ušesu, potrebna skrb in strokovno znanje. In nihče tega ne počne bolje ali dlje kot Starkey.
Pravzaprav so vsi slušni aparati Starkey Signature Series oblikovani in narejeni tako, da se prilegajo vaši individualni anatomiji ušesa – pa tudi tako, da ustrezajo vašemu sluhu in življenjskim potrebam.

Trije različni stili:

Popolnoma v kanalu (CIC) za ponovno polnjenje

Najmanjši polnilni slušni aparat po meri na svetu – je tudi vodoodporen* do globine treh metrov in ima do 38-urno življenjsko dobo baterije.

Popolnoma v kanalu (CIC)

Če želite možnost prilagajanja zvočnih nastavitev na zahtevo, je ta aparat kot ustvarjen za vas.

Nevidni v kanalu (IIC)

Slušnih aparatov ne naredijo manjših od tega – ali lažjih za uporabo. Pričakujte izjemen zvok z najmanj težavami. Torej, medtem ko vaš slušni aparat ne bo viden, boste imeli koristi boljšega sluha in življenja – zahvaljujoč Starkeyjevi vrhunski slušni tehnologiji.

Za boljši sluh na vaš način – s popolnoma novo serijo Starkey Signature.

Deli s prijatelji