Genesis AI - umetna inteligenca

Genesis AI uporablja prijazno umetno inteligenco za lažje poslušanje in življenje.

Umetna inteligenca

(običajno imenovana “AI”) je izraz, ki v zadnjem času zveni vsem v ušesih. Če slučajno še niste seznanjeni, Brittanica.com opredeljuje AI kot “zmožnost digitalnega računalnika ali računalniško vodenega robota za izvajanje nalog, ki so običajno povezane z inteligentnimi bitji.”

Ta tehnologija ima lahko tudi človeku podobne “intelektualne procese” vključno z zmožnostjo razmišljanja, odkrivanja pomena, posploševanja ali učenja iz preteklih izkušenj.
Poiščite »AI« na spletu in našli boste neskončno podatkov o tem, kako poenostavlja naloge povsod, od raziskovalnih laboratorijev do avtomobilov in pametnih telefonov.
Toda kaj pomeni “umetna inteligenca”, ko gre za slušne pripomočke – ali natančneje, najnovejšo slušno tehnologijo družbe Starkey, Genesis AI?

Preprosto povedano, Starkey je zasnoval slušne aparate Genesis AI s prijazno umetno inteligenco, ki uporabnikom slušnih aparatov pomaga lažje zaznavati in razumeti svet okoli sebe. Genesis AI uporablja AI, da nam ne pomaga le pri doseganju najboljšega možnega sluha, ampak tudi pri življenju in na način, ki se zdi naraven in brezhiben – kot »podaljšek« nas samih.

Tehnologija Neuro Sound vam pomaga slišati in razumeti

Slušni aparati Genesis AI so zgrajeni z inteligentno zvočno tehnologijo Neuro Sound, zasnovano tako, da posnema možgansko skorjo vaših možganov. To daje Genesis AI zmožnost obdelave zvoka na način, kot to počne tipičen slušni sistem, s čimer zapolni “vrzeli”, nastale po letih izgube sluha. Tehnologija Neuro Sound to naredi samodejno (natančneje do 80 milijonov krat na uro), ne da bi vam bilo treba kaj narediti zato.

Rezultat je resničen zvok, ki je zasnovan tako, da vam olajša:

Bolj intuitivno in naravno ločiti besede in govor. Poslušati tihe zvoke brez motečega hrupa.
Zmanjšati napor, ki je potreben za poslušanje in slišanje. Temu pravimo umetna inteligenca z resničnimi koristmi.
Torej, ne glede na to, ali se udeležujete družinskega srečanja ali vozite v različnih prometnih razmerah, moč slušnih aparatov z umetno inteligenco vam pomaga, da je vse skupaj jasneje in lažje slišati.

Senzorska tehnologija spodbuja varnejše in bolj zdravo vsakdanje življenje

Slušni aparati Genesis AI imajo dovolj inteligence, da prepoznajo ali »zaznajo«, če se premikate ali sedite. Kako natančno je to koristno?

Boljše zavedanje situacije

Ko Genesis AI zazna, da se premikate, takoj prilagodi mikrofone slušnih aparatov, da zagotovi najboljši zvok iz vseh smeri. Tako ne samo, da lahko uživate v boljšem sluhu ne glede na to, kje ste ali kaj počnete, ampak imate tudi večjo zavest (in varnost) v svoji okolici.

Splošno spremljanje zdravja

Genesis AI lahko zazna tudi kdaj izvajate fizične dejavnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje itd. (kot osebni merilnik telesne aktivnosti), ter kdaj slišite svet okoli sebe in komunicirate z njim. Združevanje vaših slušnih aparatov Genesis AI z aplikacijo My Starkey vam omogoča, da spremljate svoj napredek pri teh dejavnostih in si celo postavite osebne cilje, ki vam bodo pomagali ostati aktivni.

Medtem ko ohranjate zdrav življenjski slog, lahko uživate v udobju, saj veste, da vaši inteligentni slušni aparati skrbijo za vas: Genesis AI lahko zazna, če padete, in opozori osebo, ki ste jo izbrali prek aplikacije My Starkey.

Nega sluha in možganov

Z raziskavami, ki še naprej povezujejo socialno izolacijo s kognitivnim in telesnim upadom, je nošenje slušnih aparatov ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite, da zmanjšate tveganje za oboje.

Kot lahko vidite, prijazna umetna inteligenca Genesis AI revolucionira tehnologijo sluha, saj omogoča lažje boljše slišanje, boljše razumevanje in boljše življenje. Torej, če je na naših prijaznih slušnih aparatih Genesis AI nekaj »človeškega« – je to, da so narejeni za vas.

Deli s prijatelji