Genesis AI slušni aparati

Bistveno boljši slušni aparati od vsega, kar ste kdaj nosili.

Popolnoma prenovljeni slušni aparati

Genesis AI slušni aparati, so vse prej kot običajni. Slušni aparati Genesis AI zagotavljajo neprimerljiv resničen zvok, celodnevno moč, vgrajeno vzdržljivost in še veliko več – z njimi ne boste zamudili nobenega trenutka življenja okoli sebe.

Doživite najbolj resničen zvok

Medtem ko vemo, da vsi slušni aparati ojačajo zvoke, da jih lažje slišite, Genesis AI uporablja vrhunsko tehnologijo, zasnovano tako, da ne samo ojača zvoke, temveč vam jih pomaga tudi razumeti. Z uporabo inovativne tehnologije Neuro Sound Technology, Genesis AI posnema delovanje zdravega slušnega sistema. To omogoča slušnim aparatom, da bolje posnemajo, kako človeški možgani obdelujejo zvok. S posnemanjem možganske skorje vaših možganov Genesis AI »zapolnjuje vrzeli«, ko je vaš sluh okvarjen. Tako vam pomaga hitro in natančno slišati zamujene zvoke, da ne boste zamudili nobenega življenjskega trenutka več. S ponavljanjem tega postopka do 80-milijonkrat na uro vam Genesis AI omogoča, da uživate v boljšem sluhu, kjer koli že ste ali karkoli že počnete.

Genesis AI je zasnovan tako, da pomaga uporabnikom

Razlikujte besede in govor bolj naravno in intuitivno

Genesis AI vam pomaga slišati druge tako, kot je bilo predvideno. Kar lahko izboljša vašo komunikacijo in vam omogoča, da nemoteno sledite in sodelujete v pogovoru.

Poslušajte mehke zvoke brez motečega hrupa

Genesis AI je posebej zasnovan tako, da vam pomaga slišati tišje zvoke skozi hrup v ozadju. Z zmožnostjo slišanja pomembnih zvokov, kot so otroški glasovi – lahko ostanete seznanjeni s svojo okolico in povezani z drugimi.

Zmanjšajte napor, potreben za poslušanje in slišanje

Umetna inteligenca Genesis, ki je bila ustvarjena za jasnejši in bolj naraven ter uravnotežen zvok glasov, pomaga zmanjšati vse preveč poznano obremenitev, ko poskušate slišati. Kot so jih ocenili uporabniki – “To so najboljši slušni aparati, kar sem jih kdaj nosil.”

Izjemen dizajn z mislijo na vaše aktivno življenje

Slušni aparati Genesis AI so natančno izdelani, da vam zagotovijo neprekinjen zvok, udobje in vzdržljivost, ki jih potrebujete vsak dan.

Vodoodporen, odporen na znoj, odporen na vsakodnevno uporabo

Ostanite aktivni brez skrbi. Slušni aparati Genesis AI so zasnovani tako, da prenesejo znoj, umazanijo, prah, padce, potope in kar koli drugega, kar vam prinese življenje.

Celodnevno nošenje

Nič več ne zmanjka energije, ko jo najbolj potrebujete. Genesis AI lahko zagotovi do 51 ur z enim polnjenjem (največ od vseh polnilnih slušnih aparatov na trgu). Tako jih lahko polnite čez noč, jih nosite ves dan in uživate brez skrbi. Celodnevno nošenje slušnih aparatov je pomembno za vaš sluh in splošno dobro počutje, zato so Genesis AI ergonomsko oblikovani za udobno in diskretno prileganje. In to velja za kateri koli stil – za v ušesne po meri ali elegantne za ušesne.

Z aplikacijo My Starkey vas čaka več izstopajočih slušnih izkušenj

Pretakajte, povežite se in sodelujte – slušni aparati Genesis AI nudijo še več prednosti, če jih združite z aplikacijo My Starkey, ki je preprosta za uporabo.

Slišite bolje na težavnih mestih z načinom Edge Mode+

Edge Mode+ uporablja tehnologijo umetne inteligence (AI), da zmanjša hrup v ozadju in naredi govor jasnejši – ali poslušanje bolj udobno – na zahtevo. Idealno za nenadno povečanje hrupa v restavracijah ali drugih prometnih prostorih ali ko govor postane težko razumljiv.

Pretakajte klice, glasbo in drugo

Doživite še bolj pristno poslušanje z možnostjo preprostega pretakanja klicev, glasbe, videoposnetkov, zvoka in drugega – neposredno v vaše slušne aparate.

Spremljajte zdravje in dobro počutje

Povezovanje My Starkey s slušnimi aparati Genesis AI jim daje moč štetja vaših korakov, spremljanja vašega sluha in angažiranosti ter določanja/doseganja ciljev glede dobrega počutja. Prejeli boste celo osebne vpoglede v svoje dejavnosti in ravni hrupa.

Ostanite varni z zaznavanjem padcev

Genesis AI je edini slušni aparat, ki lahko zazna padce in opozori družino in prijatelje – obvezna oprema, ki vam pomaga ostati varen, ko ste aktivni.

Nekaj ocen slušnega aparata Genesis AI uporabnikov:
“Opazila sem velik napredek v sposobnosti razumevanja hrupa.”
“Popolnoma razumem glasove, morda bolje kot kdaj koli prej.”
“Popolnoma neverjetno.”

Ne zadovoljite se z običajnim – izberite Genesis AI

Deli s prijatelji