Čas je za spomladansko čiščenje vaših slušnih aparatov

Čas je za spomladansko
čiščenje vaših slušnih aparatov

Redno čiščenje in vzdrževanje slušnih aparatov pripomore k daljši obstojnosti.

Pomlad je tu

Pripravite se na sončne dni, toplejše vreme – in seveda na spomladansko čiščenje. Čas je za čiščenje hiše. Ven s starim, noter z novim … itd. Ptice se vračajo. Parki, poti in igrišča se polnijo z ljudmi in smehom. Če ti čudoviti zvoki niso tako jasni ali smiselni, kot so bili nekoč, je čas za posvet z izkušenim slušnim strokovnjakom. Naj vam pomagajo znova slišati in uživati v vaših najljubših zvokih.

Izkoristite novo tehnologijo

Če so vaši trenutni slušni aparati stari nekaj let, obstaja velika verjetnost, da nimate koristi od današnjih najboljših funkcij, stilov ali tehnologije. Pomlad je čas, ko številni proizvajalci uvedejo posodobitve in nove funkcije za svoje slušne aparate, zaradi česar je pameten čas za nadgradnjo na nov par ali – če ste oklevali, da bi preizkusili slušne aparate – sami preizkusite najnovejšo tehnologijo.
Pripravite se na poletje — še preden se boste zavedali, bo poletje tu in vi boste v središču počitnic, družinskih piknikov, koncertov na prostem, športnih aktivnosti ob koncu tedna in še več. Pripravite se zdaj in uživajte v vsaki minuti poletne zabave, tako da poskrbite za vse težave s sluhom, preden bo prepozno.

Čiščenje slušnih aparatov

S pomočjo rednega vzdrževanja, omogočite slušnim aparatom brezhibno delovanje in uživajte v poslušanju čudovitih pomladnih zvokov narave, kot je žvrgolenje ptic in pljuskanje staljene vode; uživajte v sproščujočem ritmičnem škrtanju gramoza pod nogami na jutranjem sprehodu; sodelovanje v pogovorih z najdražjimi med tistim prvim kosilom na prostem…
Če si že sami vsak dan čistite slušne aparate, bravo in le tako naprej. Za temeljitejše čiščenje pa odnesite svoje slušne aparate na spomladansko čiščenje k svojemu slušnemu akustiku. Dodatno vzdrževanje slušnih aparatov lahko zelo pripomore k njihovemu boljšemu delovanju in daljši obstojnosti.

Pomislite na profesionalno čiščenje slušnih aparatov, kot da bi svoje vozilo odpeljali v avtopralnico ali rutinsko nastavitev po dolgi zimi: preprosto vzdržujete svoje naprave, da so pripravljene, da vam bodo na voljo, kamorkoli vas življenje ponese.
Ne čakajte, pohitite v akcijo.
Še danes se dogovorite za sestanek s svojim slušnim akustikom, da vam bo slušni aparat strokovno očistil. Je lahko boljši čas kot pomlad – čas svežih začetkov.

Ne glede na to, ali gre za čiščenje, prilagajanje trenutnih slušnih aparatov, nadgradnjo na nov komplet ali samo začetek postopka zdravljenja izgube sluha, vam lahko pomagamo zagotoviti, da bo ta pomlad izpopolnila vaše spomine, upe in pričakovanja.

Deli s prijatelji