Alice Cooper in Starkey

slušni aparati Starkey

Pred kratkim, ste na družabnih omrežjih (fb, instagram) podjetja Audiomed d.o.o, zasledili veliko rock zvezdo Alice Cooperja.

Pravkar je praznoval svoj 73 rojstni dan, poleg tega, da je glasbenik, je tudi TV in filmski igralec, avtor, radijski voditelj, predvsem pa neprekosljiv mojster teatralnih rock spektaklov, kjer s svojimi showi navdušuje ljubitelje tovrstne glasbe. Alice Cooper je v glasbeni karieri dosegel skoraj vse, posnel je 26 studijskih plošč, 46 singlov, 10  koncertnih plošč, prodal 50 milijonov plošč, osvajal vrhove svetovnih lestvic, razprodajal koncertne turneje, nizal številne nagrade in priznanja, med njimi sta tudi 2 nominaciji za nagrado Grammy ter sprejem v Rock and Roll Hall of fame skupaj s člani skupine.

Davek Rock'n'Roll-a

Vse to pa je terjalo davek in tu nastopi skupna točka našega podjetja Audiomed in Alice Cooperja. Rock zvezdniku se je v tem obdobju sluh tako poslabšal, da več ni mogel funkcionirati.Odločil se je za slušne aparate Starkey, za katere smo v Sloveniji zadolženi mi. Po le nekaj tedenski uporabi se mu je zdravstveno stanje izboljšalo, postal pa je tudi ambasador Starkeya.

Oglejte si video

V krajšem spotu, ki je bil objavljen na naših družabnih omrežjih Alice lepo razloži, kako se mu je stanje z slušnimi aparati Starkey močno izboljšalo. Sliši bolj razločno in tudi v ušesu, mu več ne šumi.

Deli s prijatelji