Polnilni slušni aparati

Ko se srečate s težavami s sluhom, se priporoča da opravite test sluha.

Od vseh novosti in napredkov v tehnologiji slušnih aparatov v zadnjem času – in bilo jih je veliko – so ljudje najbolj navdušeni nad polnilnimi slušnimi aparati.

Še posebej, če trenutno uporabljate slušne aparate, ki uporabljajo baterije za enkratno uporabo. Ali pa ste takšne nosili. Če je temu tako potem veste, kako pomembne so baterije za delovanje vaših slušnih aparatov. Veste pa tudi, kako so lahko stvari povezane z baterijami za enkratno uporabo naporne. Potrebno je ves čas kupovati baterije, jih pravi čas zamenjati, zagotoviti, da imate rezervne vedno pri sebi, zgodi pa se tudi, da se baterija izprazni ravno sredi kakšnega dogodka ali zanimivega pogovora.

Slušni aparati, katere je mogoče ponovno polniti, pa te stvari znatno olajšajo.
Ni več nepotrebnega kupovanja in menjave baterij za slušne aparate. Nič več spuščanja in izgubljanja majhnih baterij na preprogi, travi ali pod posteljo. Nič več vam ni treba ponoči puščati odprtih vratc za baterijo, da bi izklopili slušne aparate in tako podaljšali uporabnost baterij.

Namesto tega je pri polnilnih slušnih aparatih, edina stvar ki jo morate storiti ta, da jih pred spanjem zvečer vstavite v polnilno postajo – in ko si jih boste zjutraj nadeli, boste pripravljeni na uporabo ves dan, brez motečih dejavnikov, ki se lahko pripetijo pri uporabi slušnih aparatov z baterijami za enkratno uporabo.

Toda polnilni slušni aparati prinašajo še mnogo več prednosti kot samo to, da vam ni več potrebno iti v trgovino po nakup rjavih baterij za slušne aparate velikosti 312. Ali počakajte, je morda oranžna velikost 13? Pri polnilnih aparatih je še veliko drugih prednosti:

• Čudovit in jasen zvok – naši najnovejši slušni aparati za polnjenje so opremljeni s funkcijami in tehnologijo, ki zagotavljajo našo najboljšo kakovost zvoka doslej – ne glede na to, ali gre za pretakanje telefonskih klicev, razločnejši zvok v hrupnem okolju ali pogovor z ljudmi, ki nosijo obrazne maske.
• So bolj ekonomični — po začetnem nakupu naprav so stroški lahko nižji, saj vam kasneje ni treba nenehno kupovati baterij.
• Dobite celodnevno neprekinjeno uporabo – slušne aparate čez noč napolnite in nato uživajte v celodnevni neprekinjeni uporabi.
• So okolju prijazni – V treh letih bosta dva slušna aparata porabila več kot 300 baterij za enkratno uporabo. Polnilni slušni aparati pa ne bodo uporabili nobene.
• Imeli boste manj skrbi – ali smo omenili, da vam ne bo treba nikoli več kupovati ali menjavati baterij za slušne aparate?
• Obstaja polnilni slušni aparat, ki je pravi za vas.
Ne tako dolgo nazaj, je bila izbira stilov ob nakupu polnilnih aparatov zelo omejena. Ne več. Starkey izdeluje standardne slušne aparate za polnjenje – BTE in RIC – poleg tega pa je bil prvi proizvajalec na trgu, za slušne aparate po meri katere je mogoče polniti in povezati s pametnim telefonom.

Če je kdaj obstajal dober razlog, za nakup vašega prvega para slušnih aparatov ali zamenjavo vaših starih, so udobje, preprostost in lahkotnost slušnih aparatov za ponovno polnjenje morda eni najboljših razlogov.

Želite sami preizkusiti polnilne slušne aparate? Pri tem vam lahko pomagamo. Obiščite nas v naših poslovalnicah.

Deli s prijatelji